Advertisement

Επιθεση Με Βιτριόλι Εφη : Ιωάννα και Εφη: Η Αμφιλοχία, το Facebook και η επίθεση με ... : Σύμφωνα με αξιωματικούς της ελ.ασ., ο συγκεκριμένος ιερέας δικαζόταν για υπόθεση ναρκωτικών.

Επιθεση Με Βιτριόλι Εφη : Ιωάννα και Εφη: Η Αμφιλοχία, το Facebook και η επίθεση με ... : Σύμφωνα με αξιωματικούς της ελ.ασ., ο συγκεκριμένος ιερέας δικαζόταν για υπόθεση ναρκωτικών.. Ένα άτομο, το οποίο χαρακτηρίζεται «παρανοϊκό» από τους περιοίκους επιτέθηκε στους μητροπολίτες με βιτριόλι, ενώ τραυματίες είναι και δύο δικηγόροι. «ευτυχώς αποφύγαμε τα χειρότερα», είπε ο αρχιεπίσκοπος ιερώνυμος για τους επτά μητροπολίτες που δέχθηκαν επίθεση με βιτριόλι από ιερέα στη μονή πετράκη. «πρωτόγνωρο φαινόμενο» χαρακτήρισε την επίθεση με καυστικό υγρό εναντίον επτά μητροπολιτών στη μονή πετράκη ο αρχιεπίσκοπος ιερώνυμος. Προφανώς, εκτιμούν οι αναλυτές, τη ζήλευε σε τέτοιο βαθμό που ήθελε να της μοιάσει και να γίνει. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση και καλή επάνοδο στα μονή πετράκη:

Ο εν λόγω κληρικός όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είχε μαζί του ένα μπουκαλάκι με βιτριόλι, το οποίο έριξε κατά των μητροπολιτών στα χέρια και στο. Επίθεση με βιτριόλι εναντίον μητροπολιτών. Το απόγευμα της τετάρτης (23/6) ένας ιερέας επιτέθηκε με βιτριόλι σε επτά ιερείς που βρίσκονταν στο συνοδικό δικαστήριο, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει. Ο ιεράρχης αυτή την ώρα βρίσκεται στο λαϊκό όπου οι γιατροί κάνουν πλύσεις στο μάτι του, και ανάλογα με την ανταπόκριση του ασθενούς θα διακομισθεί στην οφθαλομολογική κλινική του γεννηματάς όπου. 16:19 κρητη tv 566 просмотров.

Επίθεση με βιτριόλι: Μαρτυρία για γυναίκα που κινούνταν ...
Επίθεση με βιτριόλι: Μαρτυρία για γυναίκα που κινούνταν ... from www.sportime.gr
Εγκαύματα φέρουν οι μητροπολίτες γλυφάδας αντώνιος, κηφισίας κύριλλος, άρτης καλλίνικος, κασσάνδρας νικόδημος. Τρεις είναι οι μητροπολίτες που έχουν τραυματιστεί σοβαρά μετά την επίθεση με βιτριόλι στη μονή πετράκη. Σύμφωνα με πληροφορίες της romfea.gr ο εν λόγω ιερέας που ανήκει στην ιερά μητρόπολη βεροίας, ήταν κατηγορούμενος σε συνοδικό δικαστήριο. Επίθεση που σοκάρει και ξυπνά άγριες μνήμες από την επίθεση στην ιωάννα, πραγματοποιήθηκε στο κολωνάκι και συγκεκριμένα τη μονή πετράκη. Θύματα της επίθεσης με βιτριόλι είναι ο αρχιμανδρίτης σεβαστιανός σωμαράκης, γραμματέας των εκκλησιαστικών δικαστηρίων, καθώς και οι τους επιτέθηκα γιατί με καθαίρεσε το συνοδικό δικαστήριο είπε ο δράστης αμέσως μετά την επίθεση. Δείτε τις εικόνες από την αίθουσα λίγα λεπτά μετά την επίθεση. Ο ιεράρχης αυτή την ώρα βρίσκεται στο λαϊκό όπου οι γιατροί κάνουν πλύσεις στο μάτι του, και ανάλογα με την ανταπόκριση του ασθενούς θα διακομισθεί στην οφθαλομολογική κλινική του γεννηματάς όπου. Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το συνοδικό δικαστήριο στη μονή πετράκη που ελήφθησαν λίγα λεπτά μετά την επίθεση με βιτριόλι στους επτά μητροπολίτες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του newsit.gr, ένας ιερέας για τον οποίο είχε προγραμματιστεί συνοδικό δικαστήριο, φέρεται να επιτέθηκε.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε στη μονή πετράκη καθώς επτά μητροπολίτες δέχθηκαν επίθεση με βιτριόλι από ιερέα. Έχουν υποστεί εγκαύματα σε διαφορετικά σημεία του σώματός τους. Οι δύο εξ αυτών έχουν πιο εκτεταμένα εγκαύματα και οι υπόλοιποι πιο. Εγκαύματα φέρουν οι μητροπολίτες γλυφάδας αντώνιος, κηφισίας κύριλλος, άρτης καλλίνικος, κασσάνδρας νικόδημος. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν μητροπολίτες στη μονή πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο. Σύμφωνα με αξιωματικούς της ελ.ασ., ο συγκεκριμένος ιερέας δικαζόταν για υπόθεση ναρκωτικών. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν επτά μητροπολίτες, δύο δικηγόροι και ένας φύλακας της μονής πετράκη στο κολωνάκι από εγκαλούμενο ιερέα της μητρόπολης βέροιας. Σε δηλώσεις που έκανε στην είσοδο του λαϊκού νοσοκομείου, όπου μεταφέρθηκαν οι τραυματίες, ο ιερώνυμος επισήμανε ότι φαίνεται πως. «πρωτόγνωρο φαινόμενο» χαρακτήρισε την επίθεση με καυστικό υγρό εναντίον επτά μητροπολιτών στη μονή πετράκη ο αρχιεπίσκοπος ιερώνυμος. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν επτά μητροπολίτες στη μονή πετράκη με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Δείτε τις εικόνες από την αίθουσα λίγα λεπτά μετά την επίθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες πίσω από την επίθεση βρίσκεται ένας κληρικός η υπόθεση του οποίου δικαζόταν σήμερα στο συνοδικό δικαστήριο. Θύματα της επίθεσης με βιτριόλι είναι ο αρχιμανδρίτης σεβαστιανός σωμαράκης, γραμματέας των εκκλησιαστικών δικαστηρίων, καθώς και οι τους επιτέθηκα γιατί με καθαίρεσε το συνοδικό δικαστήριο είπε ο δράστης αμέσως μετά την επίθεση.

Το απόγευμα της τετάρτης (23/6) ένας ιερέας επιτέθηκε με βιτριόλι σε επτά ιερείς που βρίσκονταν στο συνοδικό δικαστήριο, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει. Τρεις είναι οι μητροπολίτες που έχουν τραυματιστεί σοβαρά μετά την επίθεση με βιτριόλι στη μονή πετράκη. Επίθεση με βιτριόλι εναντίον μητροπολιτών. Οι επτά μητροπολίτες δέχτηκαν επίθεση από ιερέα που δικαζόταν από το συνοδικό δικαστήριο και επρόκειτο να καθαιρεθεί. Νέα επισκεψη και ενδεχομένως κατάθεση θα προσπαθήσουν να πάρουν οι αστυνομικοί απο την 34χρονη ιωάννα, σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουν στοιχεία που θα λύσουν το παζλ της φρίκης, στην επίθεση με το βιτριολι στα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας στην καλλιθέα.

Επίθεση με βιτριόλι : Η λευκή μαγεία, η απιστία και το ...
Επίθεση με βιτριόλι : Η λευκή μαγεία, η απιστία και το ... from www.newspepper.gr
Επίθεση με βιτριόλι εναντίον μητροπολιτών. Τρεις είναι οι μητροπολίτες που έχουν τραυματιστεί σοβαρά μετά την επίθεση με βιτριόλι στη μονή πετράκη. «πρωτόγνωρο φαινόμενο» χαρακτήρισε την επίθεση με καυστικό υγρό εναντίον επτά μητροπολιτών στη μονή πετράκη ο αρχιεπίσκοπος ιερώνυμος. Η επίθεση φαίνεται να έχει λάβει χώρα απο ιερέα ή υποστηρικτή του, ο οποίος δικάζονταν για υπόθεσή του. Προφανώς, εκτιμούν οι αναλυτές, τη ζήλευε σε τέτοιο βαθμό που ήθελε να της μοιάσει και να γίνει. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν μητροπολίτες στη μονή πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο. Ένα άτομο, το οποίο χαρακτηρίζεται «παρανοϊκό» από τους περιοίκους επιτέθηκε στους μητροπολίτες με βιτριόλι, ενώ τραυματίες είναι και δύο δικηγόροι. Ο ιερέας θεωρεί την απόφαση άδικη, ενω.

Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν επτά μητροπολίτες, δύο δικηγόροι και ένας φύλακας της μονής πετράκη στο κολωνάκι από εγκαλούμενο ιερέα της μητρόπολης βέροιας.

«πρωτόγνωρο φαινόμενο» χαρακτήρισε την επίθεση με καυστικό υγρό εναντίον επτά μητροπολιτών στη μονή πετράκη ο αρχιεπίσκοπος ιερώνυμος. Ο ιερέας θεωρεί την απόφαση άδικη, ενω. 8:19 konstantina adamaki 60 077 просмотров. Σε δηλώσεις που έκανε στην είσοδο του λαϊκού νοσοκομείου, όπου μεταφέρθηκαν οι τραυματίες, ο ιερώνυμος επισήμανε ότι φαίνεται πως. Σοκαρισμένοι στη μονή πετράκη μετά την επίθεση ιερέα κατά μητροπολιτών με βιτριόλι / φωτογραφία: Η επίθεση με βιτριόλι κατά μητροπολιτών και άλλων συμπολιτών μας συνιστά αποτρόπαια πράξη. Τρεις είναι οι μητροπολίτες που έχουν τραυματιστεί σοβαρά μετά την επίθεση με βιτριόλι στη μονή πετράκη. Στο φως της δημοσιότητας έρχεται η δικογραφία της επίθεσης με βιτριόλι που έγινε στις 20 μαΐου στην καλλιθέα με θύμα την 33χρονη, ιωάννα π. Οι δύο εξ αυτών έχουν πιο εκτεταμένα εγκαύματα και οι υπόλοιποι πιο. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν μητροπολίτες στη μονή πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο. Σύμφωνα με αξιωματικούς της ελ.ασ., ο συγκεκριμένος ιερέας δικαζόταν για υπόθεση ναρκωτικών. Για τη σοκαριστική επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος μητροπολιτών στη μονή πετράκη μίλησε ο αρχιεπίσκοπος ιερώνυμος εξερχόμενος από το λαϊκό νοσοκομείο όπου επισκέφθηκε τους τραυματίες και ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας τους. Οι επτά μητροπολίτες δέχτηκαν επίθεση από ιερέα που δικαζόταν από το συνοδικό δικαστήριο και επρόκειτο να καθαιρεθεί.

Το συνοδικό δικαστήριο που ήταν σε εξέλιξη και αναμενόταν να αποφασίσει την καθαίρεση του ιερέα, ο οποίος υπάγεται στη μονή βέροιας και ναούσης. Ο εν λόγω κληρικός όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είχε μαζί του ένα μπουκαλάκι με βιτριόλι, το οποίο έριξε κατά των μητροπολιτών στα χέρια και στο. Έχουν υποστεί εγκαύματα σε διαφορετικά σημεία του σώματός τους. Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το συνοδικό δικαστήριο στη μονή πετράκη που ελήφθησαν λίγα λεπτά μετά την επίθεση με βιτριόλι στους επτά μητροπολίτες. «πρόκειται για ένα τραγικό γεγονός», τόνισε ο υπουργός υγείας βασίλης κικίλιας.

AMFILOCHIA BLOG NEWS: Επίθεση με βιτριόλι: Σε 3 γυναίκες ...
AMFILOCHIA BLOG NEWS: Επίθεση με βιτριόλι: Σε 3 γυναίκες ... from lh3.googleusercontent.com
«πρωτόγνωρο φαινόμενο» χαρακτήρισε την επίθεση με καυστικό υγρό εναντίον επτά μητροπολιτών στη μονή πετράκη ο αρχιεπίσκοπος ιερώνυμος. Ο εν λόγω κληρικός όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είχε μαζί του ένα μπουκαλάκι με βιτριόλι, το οποίο έριξε κατά των μητροπολιτών στα χέρια και στο. Οι δύο εξ αυτών έχουν πιο εκτεταμένα εγκαύματα και οι υπόλοιποι πέντε. «πρωτόγνωρο φαινόμενο» χαρακτήρισε την επίθεση με καυστικό υγρό εναντίον επτά μητροπολιτών στη μονή πετράκη ο αρχιεπίσκοπος ιερώνυμος. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν επτά μητροπολίτες στη μονή πετράκη με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες, επτά μητροπολίτες, με αποτέλεσμα όλοι τους να μεταφερθούν με τραύματα στο λαϊκό νοσοκομείο. Επίθεση που σοκάρει και ξυπνά άγριες μνήμες από την επίθεση στην ιωάννα, πραγματοποιήθηκε στο κολωνάκι και συγκεκριμένα τη μονή πετράκη. Νέα επισκεψη και ενδεχομένως κατάθεση θα προσπαθήσουν να πάρουν οι αστυνομικοί απο την 34χρονη ιωάννα, σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουν στοιχεία που θα λύσουν το παζλ της φρίκης, στην επίθεση με το βιτριολι στα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας στην καλλιθέα.

Ένα άτομο, το οποίο χαρακτηρίζεται «παρανοϊκό» από τους περιοίκους επιτέθηκε στους μητροπολίτες με βιτριόλι, ενώ τραυματίες είναι και δύο δικηγόροι.

Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν έξι μητροπολίτες στη μονή πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο. Έχουν υποστεί εγκαύματα σε διαφορετικά σημεία του σώματός τους. Ο εν λόγω κληρικός όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είχε μαζί του ένα μπουκαλάκι με βιτριόλι, το οποίο έριξε κατά των μητροπολιτών στα χέρια και στο. Το απόγευμα της τετάρτης (23/6) ένας ιερέας επιτέθηκε με βιτριόλι σε επτά ιερείς που βρίσκονταν στο συνοδικό δικαστήριο, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει. Στο φως της δημοσιότητας έρχεται η δικογραφία της επίθεσης με βιτριόλι που έγινε στις 20 μαΐου στην καλλιθέα με θύμα την 33χρονη, ιωάννα π. Σύμφωνα με πληροφορίες της romfea.gr ο εν λόγω ιερέας που ανήκει στην ιερά μητρόπολη βεροίας, ήταν κατηγορούμενος σε συνοδικό δικαστήριο. Τους επιτέθηκα γιατί με καθαίρεσαν φέρεται να υποστήριξε ο ιερέας που πέταξε βιτριόλι σε επτά μητροπολίτες. Επίθεση που σοκάρει και ξυπνά άγριες μνήμες από την επίθεση στην ιωάννα, πραγματοποιήθηκε στο κολωνάκι και συγκεκριμένα τη μονή πετράκη. Αποκαλυπτικές είναι οι καταθέσεις του συντρόφου της 35χρονης κατηγορούμενης αλλά και του θύματος για τα όσα συνέβησαν. 16:19 κρητη tv 566 просмотров. Οι δύο εξ αυτών έχουν πιο εκτεταμένα εγκαύματα και οι υπόλοιποι πέντε. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν μητροπολίτες στη μονή πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο. Σοκαρισμένοι στη μονή πετράκη μετά την επίθεση ιερέα κατά μητροπολιτών με βιτριόλι / φωτογραφία:

Αποτροπιασμός σακελλαροπούλου για το «πρωτοφανές περιστατικό» επιθεση με βιτριόλι. Το απόγευμα της τετάρτης (23/6) ένας ιερέας επιτέθηκε με βιτριόλι σε επτά ιερείς που βρίσκονταν στο συνοδικό δικαστήριο, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει.

Posting Komentar

0 Komentar